Over Alphons

Ik ben Alphons Muurlink. Vader van drie prachtige kinderen. Opgegroeid in het Westland en de kop van Noord Holland, ben ik 1986 in Amsterdam terecht gekomen. Eerst in Osdorp, en in 1989 in Amsterdam Noord. Op dit moment woon ik in Elzenhagen-Noord, vlakbij het Buikslotermeerplein en de nieuwe metro.

Ik werk als manager en privacy adviseur voor verschillende gemeenten en onderwijsinstellingen. Mijn taak is vaak om dingen beter te laten lopen, zodat de dienstverlening voor burgers beter wordt. Erg leuk om samen met anderen daaraan te werken, en ik kan enorm genieten van het resultaat.

Daarnaast ben ik sinds 2002 volksvertegenwoordiger voor de Partij van de Arbeid.  Ik heb me veel ingezet voor betaalbaar wonen, voor een groenere stad, voor de Amsterdammers die in de knel komen en voor een ongedeelde stad waarin iedereen een kans heeft op een goede toekomst. Dat is mijn manier om bij te dragen aan het beter en mooier maken van de stad.

In mijn vrije tijd hou ik van tuinieren. Na jaren een volkstuin te hebben gehad, heb ik nu maar een balkon. Maar dat wordt iedere zomer weer een mooi plekje.

Lees meer over mij op https://nl.linkedin.com/in/alphons-muurlink-175b7515

 

 

 

 

 

About

Comments are closed.